El CIO Cal Gallifa inicia els cursos de formació ocupacional

Quinze aturats es beneficiaran d'aquest curs, que té una durada de 450 hores i està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu

Redacció
20 de gener del 2014
El passat 27 de desembre es va iniciar el curs d'Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals al Centre d'Iniciatives per l'Ocupació (CIO) de Cal Gallifa a Sant Joan de Vilatorrada.
 
Quinze alumnes es beneficiaran d'aquest curs, que té una durada de 450 hores i està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu per persones en situació d'atur.
 
Els alumnes obtindran els coneixements necessaris per poder realitzar tasques administratives bàsiques d'oficina.  Així com també faran 40 hores de pràctiques professionals en una empresa.
 
Al finalitzar obtindran un títol que els acreditarà per treballar en qualsevol de les següents sortides laborals: operadors/ores, recepcionistes, telefonistes, auxiliar de serveis generals, auxiliar d'oficina, auxiliar d'arxiu, auxiliar d'informació i classificadors-repartidors de correspondència.
 
Des del CIO de Sant Joan de Vilatorrada s'està treballant per facilitar als ciutadans del municipi la formació específica per millorar la qualificació professional mitjançant l'assoliment de competències professionals.
 

Enllaç per accedir a les accions formatives que es duen a terme