La FUB forma llevadores de Mallorca amb un postgrau

Redacció
20 de gener del 2014
Signatura del conveni per fer el postgrau a Mallorca. Foto: FUB

Una vintena de professionals de la salut, la majoria especialistes en obstetrícia i ginecologia, participen des d'aquest mes de gener en un Postgrau de Reeducació del Sòl Pèlvic a Mallorca. Aquest Postgrau, que s'impartirà fins al mes de desembre, és la primera activitat conjunta entre l'Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages (FUB) i el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA), que han signat un conveni col·laboració.
 
Aquest és el primer Postgrau que s'imparteix al COIBA, que fins ara no havia pogut oferir formació de llarga durada per als seus col·legiats. Alguns professionals sanitaris de les Illes havien cursat el Postgrau en Reeducació del Sòl Pèlvic que imparteix la FUB a Manresa. La col·laboració entre FUB i COIBA facilita la participació d'aquests professionals en la formació de postgrau, ja que estalvia les dificultats i els costos que comporta el desplaçament. 
 
Precisament va ser l'Escola de Formació Contínua qui va oferir aquesta possibilitat al COIBA després de detectar l'interès d'un grup destacat de professionals per cursar el Postgrau. La resposta del Col·legi va ser àgil i molt positiva i d'aquesta manera s'ha iniciat aquesta col·laboració, que demostra el prestigi que té l'oferta de formació contínua especialitzada que s'imparteix a la FUB. 
 
L'Escola de Formació Contínua de la FUB fa anys que imparteix el Postgrau de Reeducació de Sòl Pèlvic a Manresa, un dels de més èxit de la seva oferta, ja que cada any hi ha persones que es queden en llista d'espera tant per la qualitat del professorat com per la necessitat d'adquirir aquest coneixement especialitzat. Habitualment és un Postgrau adreçat a fisioterapeutes i llevadores. En el cas del Postgrau de Mallorca, el temari s'ha adaptat per orientar-lo bàsicament a llevadores.