A la venda les entrades per al concert de Beth a Súria

També es poden adquirir les de l'espectacle infantil "Raspall"

Redacció
10 de gener del 2014
Les entrades per assistir al concert que la cantant surienca Beth oferirà el diumenge 19 de gener al pavelló d'esports de Súria (18.00 h.) ja es poden adquirir anticipadament a través del web municipal o presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d'atenció al públic. Aquest mateix sistema també servirà per comprar anticipadament les entrades de l'espectacle infantil "Raspall", que la companyia igualadina Teatre Nu portarà el dissabte 25 de gener al teatre del Foment Cultural (17.00 h.).
 
Aquesta és la primera vegada que l'Ajuntament de Súria utilitza internet com a canal de venda anticipada d'entrades. L'enllaç per adquirir les entrades consisteix en una imatge gràfica amb els cartells dels dos espectacles, i al qual es podrà accedir de forma permanent des de la pàgina d'inici del web municipal.
 
El concert de Beth i l'espectacle infantil de Teatre Nu formen part del programa d'actes de la Festa de Sant Sebastià, que es desenvoluparà entre els dies 18 de gener i 2 de febrer. Les entrades per assistir al concert de Beth seran numerades. Els preus de venda seran de 10 euros (entrada general) i de 5 euros (menors fins a 16 anys).
 
Amb aquest concert, Beth Rodergas i Cols es retrobarà amb el públic de la seva vila nadiua, deu anys després de la seva participació al festival d'Eurovisió i de l'actuació que va oferir al camp de futbol de la Riera de Tordell. La cantant surienca hi presentarà els temes del seu nou disc "Família", que en els propers mesos també portarà a Barcelona i al teatre Kursaal de Manresa.
 
Pel que fa a l'espectacle "Raspall", es tracta d'una obra basada en un conte de Pere Calders que posa en qüestió la lògica dels adults a través de la imaginació dels infants. La companyia Teatre Nu torna a Súria després d'haver participat fa dos anys en la Festa de Sant Sebastià amb l'obra ‘Sopa de pedres'.
 
Les entrades per assistir a l'espectacle "Raspall" també seran numerades i tindran un preu únic de 3 euros. A més de l'esmentat sistema de venda per internet, també es podran comprar mitja hora abans de la representació, al vestíbul del teatre del Foment Cultural.
Arxivat a