La deixalleria mòbil canvia la seva ubicació i calendari a Súria

El servei estarà disponible el segon i quart dimecres de cada mes al costat de l'escola Mare de Déu de Montserrat

Redacció
03 de gener del 2014
La deixalleria mòbil canviarà la seva ubicació i el seu calendari de visites a Súria a partir d'aquest mes de gener. El servei estarà disponible el segon i quart dimecres de cada mes, a excepció dels dies festius, al costat de l'escola Mare de Déu de Montserrat (de 14.45 a 15.15 h.) i al costat de les escoles Francesc Macià i Fedac-Súria (de 16.15 a 17.15 h.).
 
L'objectiu d'aquest canvi és facilitar les aportacions de les famílies amb infants en edat escolar i apropar la recollida selectiva als escolars, aprofitant l'horari d'entrada i sortida de l'alumnat. La presència de la deixalleria mòbil a les proximitats dels centres escolars també servirà per reforçar les activitats del programa Escoles Verdes a Súria, que durant aquest curs 2013-14 té el reciclatge i la recollida selectiva com dos dels seus temes destacats.
 
La deixalleria mòbil és un servei del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, en el qual participa l'Ajuntament de Súria.
 
El servei seguirà recollint les aportacions de totes les persones que hi portin residus de mida petita que no es puguin llençar als contenidors fixes de recollida selectiva.
 
El tipus de residus que es poden portar a la deixalleria mòbil són els següents: ferralla i electrodomèstics de petit format, bateries, cables elèctrics, ampolles de cava, bombetes de baix consum, fluorescents, oli vegetal, piles, radiografies, roba, tòners, coles i dissolvents, pintures i vernissos, esprais, càpsules de cafè, CD i DVD.
Arxivat a