El concert d'Acompanyament en el Dol tindrà 4 grups nostrats

Reunirà Blaumut, Damià Olivella, Bikimel i Glaucs el proper 4 de gener al Teatre Conservatori

Redacció
26 de desembre del 2013
Carles Perarnau, Isabel Sanceledonio i Mercè Rosich en la presentació del concert. Foto: SAD

El Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central va anunciar el passat dilluns el Concert Benèfic que celebrarà coincidint amb les festes de Nadal. En la roda de premsa hi va assistir la regidora de Sanitat i Serveis Socials, Mercè Rosich i Vilaró, que va lloar el servei a les persones que realitza aquesta entitat, que acompanya els familiars quan es mort una persona estimada.
 
Glaucs, Bikimel, Damià Olivella i Blaumut són els artistes que enguany tocaran al concert el proper 4 de gener a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Conservatori. La presidenta de l'entitat, Isabel Sanceledonio, i el coodinador i terapeuta Carles Perarnau, van agrair la col·laboració altruista dels artistes que amb la seva sensibilitat han volgut recolzar el projecte que es realitza des de fa 14 anys, per recaudar fons per a l'entitat.
 
Gràcies el concert, l'entitat pot seguir prestant serveis d'atenció al Dol durant l'any, establint setmanalment dos grups terapèutics d'atenció al dol, una atenció telefònica tots els dies de l'any i una pedagogia del dol i del viure i el morir, per la societat en general, a través de conferències que es fan a entitats específiques i a la població en general.
 
Es va destacar també que l'entitat és cada cop més reconeguda a nivell social pel servei que presta i que cada cop té més derivacions dels metges dels centres d'assistència primària i dels treballadors socials. També es va d'estacar, l'atenció que es realitza en moments puntuals quan socialment se'ls sol·liicita, com ara recentment pel CAP de Súria per atendre a les famílies del miners morts.
 
Tot plegat, va ser una crida per sensibilitzar a la població d'un servei que tots podem utilitzar en algun moment de les nostres vides, i convidar a les persones a passar una bona estona, tot col·laborant per permetre que el Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central pugui seguir atenen setmanalment una població setmanal d'una trentena de persones.