La Coral Escriny cantarà el «Magnificat» de John Rutter per Nadal

Redacció
21 de desembre del 2013
Coral Escriny de Santpedor. Foto: Coral Escriny

La Coral Escriny de Santpedor, dirigida per Marc Reguant Vila, enllesteix aquests dies els darrers assajos del Magnificat de John Rutter, que estrenarà al concert que tradicionalment ofereix el dia de Nadal, acompanyada de l'orquestra manresana Camerata Bacasis.
 
Ambdues formacions, amb la col·laboració de set intèrprets i quatre solistes de la pròpia coral, interpretaran aquesta obra a l'Auditori del Convent de Santpedor, el dia 25 de desembre a les 22 hores.
 
El Magnificat és un dels textos litúrgics que més s'ha musicat. Apareix a l'evangeli de Lluc en boca de la Marededéu, que expressa la seva joia en saber que tindrà un fill. Al llarg de la història de la música han estat especialment coneguts els magnificats musicats per Claudio Monteverdi i Johan Sebastian Bach. El de John Rutter (nascut a Londres el 1945) es va estrenar al Carnegie Hall de Nova York el 1990, dirigit per ell mateix, i ha esdevingut una de les obres més conegudes del seu catàleg.
 
Ja s'han posat a la venda les entrades anticipades per a aquest concert a les llibreries L'Horitzó i Timbaler de Santpedor, al preu de 10 euros.
Arxivat a