Navàs fa una campanya de sensibilització per reduir els residus

Aquest dissabte dues persones informaran i assessoraran de dubtes sobre el reciclatge durant el mercat

Redacció
20 de desembre del 2013
L'Ajuntament de Navàs tanca l'any amb una campanya de sensibilització ambiental. Per aquesta campanya s'ha elaborat un díptic amb informació sobre l'ús responsable, sobre la reducció, la reutilització i finalment sobre el reciclatge dels residus que cada un de nosaltres generem amb les activitats diàries; també ens parla del compostatge i el vermicompostatge casolà.
 
El proper dissabte es muntarà un punt d'informació que estarà situat al mig del mercat municipal, al passeig Ramon Vall, de les 10 a les 14 hores. En aquest espai dues persones informaran i assessoraran de dubtes sobre el reciclatge, donaran consells per incorporar al nostra dia a dia i així ser més respectuosos amb el medi ambient. A totes les persones que s'adrecin al punt d'informació se'ls obsequiarà amb un paquet de bosses compostables o un joc de bosses de ràfia per a la recollida selectiva.
 
El punt d'informació estarà situat al mercat municipal, al Pg. Ramon Vall de les 10 a les 14 h del dissabte 21 de desembre de 2013.
 
L'ajuntament de Navàs ha editat 3.000 tríptics a color, cartells divulgatius, i unes 18.000 bosses reciclables que es repartiran a la població a partir d'aquest dissabte. La campanya doncs vol animar als ciutadans a generar menys residu i a reciclar millor per generar un estalvi econòmic i alhora millorar les condicions ambientals del planeta.