Jofre Bardagí, al cafè-teatre la Peixera de Manresa

Aquest dissabte a les 11 de la nit en el concert especial de Nadal

Redacció
19 de desembre del 2013
Jofre Bardagí
Jofre Bardagí
Jofre Bardagí

La Peixera es vesteix de gala aquest dissabte a les 11 de la nit i amb entrada gratuïta (consumició mínima) per rebre un dels grans de la música en català: Jofre Bardagí.
 
Amb més de vint anys de música a la seva esquena, hereu del mític Mestre Bardagí, el cantant torna a Manresa per regalar-nos un concert especial de Nadal, dins la seva gira acústica de petit format. Cincs àlbums amb Glaucs, amb els quals tornarà el 2014, i dos en solitari ("Jo faig cançons" i "Música en Blanc i Negre") avalen la seva carrera.
 
En aquests concerts més íntims, Jofre Bardagí interpreta, tot sol davant el piano o la guitarra, cançons dels seus set treballs com "Ho tornaria a fer", "Jo faig cançons", "Els teus ulls Glaucs", "Junts" o "Quan no hi ets".
 
Un cop finalitzat el concert, la música seguirà a la Peixera amb un dels DJ clàssics de la nit manresana, que torna amb ganes de quedar-se: Xavier Mallol. Punxarà una selecció de clàssics de New Order o Smiths o temes actuals que ha anat descobrint com White Lies o Monomen.