L'AVV Valldaura celebra la Festa del Caga Tió aquest dijous

Hi haurà un espectacle infantil a càrrec d'en Llorenç Planes i els Alumnes d'Animació Sociocultural i Turisme de l'Institut Guillem i Catà

Redacció
17 de desembre del 2013
L'AVV de Valldaura organitza aquest dijous 19 de desembre a les 17.30 h al mateix Local de l'Associació de Veïns, la Festa del Caga Tió, amb un espectacle infantil a càrrec d'en Llorenç Planes i els Alumnes d'Animació Sociocultural i Turisme de l'Institut Guillem i Catà. Tot seguit el tió cagarà gormanderies per a tots els nens i nenes. 
 
Enguany, per raons d'espai, com que cada any hi assisteixen més nens i nenes, l'AVV ha habilitat dos Espais per poder gaudir de la Festa. Un Espai Interior, on tota la quitxalla hi tindrà cabuda i seran atesos per personal especialitzat, i un Espai Exterior amb una projecció gegant, on tots els pares i familiars, podran veure el què es cou a l'interior. Mentre duri la Festa, es repartirà xocolata desfeta als pares i familiars dels menuts, que gaudiran de la festa des del carrer. La Festa és una activitat totalment gratuïta.