Jo Jet i Maria Ribot inicien un Verkami per al seu darrer treball

El duet de cançó d'autor manresà fa una crida als micromecenes per a produir el llibre-CD que acompanyarà el seu primer àlbum

Redacció
15 de desembre del 2013
Els manresans Jo Jet i Maria Ribot

Jo Jet i Maria Ribot van encetar l'11 de desembre el projecte de Verkami per finançar el seu primer àlbum, que tindrà format de llibre-CD. Titulat "Viatges i flors". El disc dels manresans anirà acompanyat d'un conte que, com a les seves cançons, tindrà com a protagonistes les flors, el paisatge i l'entorn natural del nostre país, a més de la lírica intimista pròpia de l'autor.
 
La publicació es preveu a principis de març, però abans tindran 40 dies per a aconseguir el finançament per a produir-lo. El disc va ser gravat durant el setembre als Estudis Casafont. La recaptació del projecte, per tant, es dedicarà bàsicament a la producció gràfica i impremta. A l'enllaç del projecte es poden trobar més detalls del contingut i el format de l'obra.
 
Jo Jet i Maria Ribot són el duet format per Jordi Jet Serra Morales, guitarrista de Clepton, cantautor amb dos àlbums com a Jo Jet i actualment afincat a Girona, i la cantant Maria Ribot, una de les veus més prometedores del panorama català. Durant el 2013 van encetar la seva trajectòria plegats amb la sèrie virtual 'Amb pèls i senyals' i van rodar per més de 30 escenaris, essent els més destacats el Festival Strenes de Girona o les Vesprades sota l'Alzina.