La manresana Conxita Cornet Bollo rep la Medalla Centenària

Redacció
13 de desembre del 2013
Conxita Cornet rep la medalla centenària. Foto: AjSú

La manresana Conxita Cornet Bollo ha rebut aquesta setmana la Medalla Centenària de la Generalitat a la Residència Bell Repòs, coincidint amb la celebració del seu 100 aniversari. En l'acte de lliurament van participar l'alcalde Josep Maria Canudas, el representant de la Generalitat, responsables de la Fundació Bell Repòs i familiars de l'homenatjada, a més de residents i personal de la institució assistencial surienca.
 
El reconeixement va ser lliurat pel representant del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, Agustí Vila. També es va llegir una carta personal de felicitació de la consellera, Neus Munté, en reconeixement als valors de les persones grans.
 
En nom de l'Ajuntament, l'alcalde de Súria va lliurar un ram de flors a l'homenatjada i li va adreçar unes paraules de felicitació. Conxita Cornet també va ser felicitada per la directora de la Residència Bell Repòs, Montserrat Ros, i pel president de la Fundació Bell Repòs, Jaume Ros, qui també li va lliurar un centre de flors.
 
Posteriorment, una companya de l'homenatjada va llegir un poema i va tenir lloc una festa d'aniversari. Tot i haver viscut la major part de la seva vida a Manresa, Conxita Cornet és usuària del centre de dia de la Residència Bell Repòs des de l'any 2012.
 
La Medalla Centenària és un guardó que la Generalitat atorga a les persones residents a Catalunya que hagin fet 100 anys d'edat o que estiguin a punt de fer-los. Es tracta d'una medalla d'argent que porta gravats el nom i l'any de naixement de la persona homenatjada.
Arxivat a