El Mercat Conscient de la passarel·la de les Escodines té més del 80% ocupat

El mercat se celebrarà dissabte i comptarà amb la presència, entre d'altres, de Fiare, Ecoxarxa, SomEnergia, Dones Solidàries, MBici, Regidoria de Medi Ambient, La Biga i Irehom, i les intervencions de Natxo Tarrés i Albert Palomar

Redacció
03 de desembre del 2013
Organitzadors del Mercat Conscient de les Escodines. Foto: AVV Escodines

L'AVV de les Escodines ha presentat aquest dimarts al Casal del Barri el projecte de Mercat Conscient que s'estrenarà el proper dissabte 7 de desembre de 10 del matí a 6 de la tarda, i que tindrà una periodicitat bimensual inicialment durant tot el 2014.
 
La proposta ha tingut molt bona rebuda entre els veïns i veïnes del barri i de la ciutat de Manresa. Tot i que la de dissabte serà la primera edició que se celebra, l'èxit de participació ha sigut molt elevat i entre els paradistes de segona mà, els artesans i els artistes s'ha assolit una ocupació de més del 80% de l'espai previst al voltant de la passarel·la de les Escodines.
 
Des de l'organització del Mercat Conscient, l'AVV de les Escodines ha volgut destacar l'esforç que s'ha fet per portar la consciència a tots els camps del projecte, ja sigui per al seu desenvolupament com amb els col·laboradors. 
 
Durant el dia del marcat també es gaudirà d'espectacles i tallers. Entre els més destacats, hi haurà la col·laboració de Natxo Tarrés i Albert Palomar. I entre els col·lectius participants hi ha Fiare, Ecoxarxa, SomEnergia, Dones Solidàries, MBici, Regidoria de Medi Ambient, La Biga i Irehom. El Col·lectiu Fàbrica es cuida de la decoració del Mercat i Manresainfo.cat col·labora en la seva projecció.
 
Més informació a la seva pàgina Facebook o al correu mercatconscient@gmail.com