CaixaBank mostra les seves oficines al Parc Tecnològic

El director territorial, el manresà Jaume Masana, ha acompanyat Valentí Junyent i les autoritats durant el recorregut a les noves instal·lacions

Redacció
26 de novembre del 2013
Actualitzat el 08 de gener del 2019 a les 9:55h
Visita a les oficines de CaixaBank al Parc Tecnològic. Foto: AjM

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit aquest dimarts a la visita de presentació de la nova seu de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, a l’edifici Impuls del Parc Tecnològic de la Catalunya Central, on ha estat rebut pel director territorial, el manresà Jaume Masana. Abans de començar un recorregut per les instal·lacions, tots dos han adreçat unes paraules als assistents. 
 
L’alcalde Valentí Junyent ha agraït a La Caixa i als seus directius que hagin triat Manresa per ubicar aquesta nova seu i ha considerat que la presència de l’entitat al Parc Tecnològic és “un fet doblement estratègic per a la ciutat i per al mateix parc, ja que afavorirà el seu desenvolupament”. 
 
Per a Junyent, aquesta aposta de l’entitat financera “reafirma la centralitat geogràfica de Manresa i també el seu paper com a capital d’una àrea ben definida com és la Catalunya central”. Finalment, ha considerat que amb l’obertura d’aquesta seu de la direcció territorial de la Catalunya no metropolitana de CaixaBank, “Manresa recupera en certa manera una part de la potència financera que havia tingut”. 
 
Per la seva part, Jaume Masana ha explicat l’organització territorial de La Caixa i el paper de la direcció territorial Catalunya, que inclou les 562 oficines i les àrees de negoci de la Catalunya central (Bages, Osona i Berguedà) i de les comarques de Girona, Lleida i Tarragona. 
 
Igualment, ha destacat la ubicació geogràfica privilegiada de Manresa i del Parc Tecnològic, que permet estar pràcticament a una hora de les capitals catalanes, que permetrà reforçar la implantació territorial de l’entitat financera i també afavorirà la presència de l’obra social en aquests territoris. 
 
En la visita, han acompanyat l’alcalde i Masana, Juli Gendrau, delegat del Govern a la Catalunya Central; Sílvia Gratacós, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, regidora d’ERC, Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages; Pere Casals, President Cambra de Comerç de Manresa; Josep Mª Ribas, President de Projectes Territorials del Bages, Xavier Furió, exgerent de Projectes Territorials del Bages i Jordi Garza, Director de l’Àrea de Gestió Interna del CTM. 
 
Per part de la Caixa, han estat presents altres directius de la direcció territorial com Empar Martínez, delegada general; Jordi Casajoana, delegat general de Banca Privada i Personal; Antonio Asensio, delegat general d’Empreses; i Joaquim Macià, director de Banca d’Institucions.