Feliu N&I organitza una conferència sobre comerç a llatinoamèrica i EUA

El pròxim 27 de novembre, al Centre de Negocis Global Office de Manresa

Redacció
23 de novembre del 2013
Les operacions de comerç internacional poden suposar diversos obstacles i dificultats tant duaneres i fiscals com de facturació, cobrament i control de divises entre altres, les quals s'han de tenir en compte per a poder establir una estratègia de negoci adequada. 
 
Per això, la manresana Feliu N&I, consultoria especialitzada en processos d’internacionalització, organitza, conjuntament amb l’empresa Asimex Global, agents duaners experts en Llatinoamèrica, amb la corredoria d’assegurances Santasusana i el Centre de Negocis Global Office (Carrer Puigterrà de Baix 5-9 1er) de Manresa, el pròxim dimecres 27 de novembre de 9 a 3/4 de 12 del matí una conferència sota el títol "Comerç Internacional a Llatinoamèrica i USA".
 
Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu N&I, presentarà els aspectes necessaris a tenir en compte en una implantació comercial a l'exterior. Edgar Oneto i Alejandro Oneto d'Asimex Global, explicaran, entre d'altres temes, el dipòsit fiscal i l'outsourcing d'importacions a Mèxic, Perú, Colòmbia i Panamà, els obstacles i dificultats tant duaneres i fiscals com de facturació, cobrament, etc a tenir en compte en operacions de comerç internacional, i Miami com a centre logístic. A més a més, Francesc Santasusana parlarà de la Responsabilitat Civil del producte.

Cal confirmar l'assistència a la direcció de correu electrònic: [email protected]