Joaquim Falcó exposa a Burdeaux

S'hi podran veure, entre altres, els 30 originals dels contes que va presentar els Sant Jordi de 2010 i 2012

Redacció
18 de novembre del 2013
Joaquim Falcó treballant en una bóta.
Joaquim Falcó treballant en una bóta. | Vi_Suals
Joaquim Falcó treballant en una bóta. Foto: Vi_Suals

L'artista manresà Joaquim Falcó exposarà del 21 de novembre al 18 de gener a la Galerie MLS de Bordeaux, a França, els originals de les il·lustracions dels tres contes que es varen presentar per Sant Jordi els anys 2010 i 2012, "Les famílies de la meva escola", "Primer amor" i "Primera gelosia", junt a altres pintures. Amb motiu de l'exposició, s'han editat els tres contes en un sol volum, amb textos de Maria Àngels Riu Sensada, traduïts al francès i que seran distribuïts en diverses llibreries de França.
 
Juntament a aquestes 30 pintures dels contes, s'exposaran també les 22 pintures sobre tela del catàleg vinculades a l'imaginari infantil i 14 gravats a l'aiguafort de temàtiques diverses on predominen, però, els objectes quotidians. Totes aquestes obres van ser seleccionades per la propietaria de la galería francesa en una recent visita als tallers de Falcó de Manresa.
 
La propietaria i directora de la galería francesa, Marie-Lys Astrid, ha comisariat l'exposició. Joaquim Falcó destaca que aquesta exposició no compte amb cap ajuda ni subvenció oficial ni privada.

Catàleg de l'exposició