La Kampana obrirà una nit al mes per acollir jocs de taula

Aquest divendres, 15 de novembre, obrirà fins a les 12 de la nit

Redacció
13 de novembre del 2013
Aquest divendres, 15 de novembre, el Casal de Joves La Kampana posa en marxa una nova iniciativa: obrir una nit al mes. Un divendres al mes, La Kampana estarà oberta de 2/4 de 10 fins a les 12 de la nit per acollir un Nit de Jocs, una activitat similar a la que el Club del Joc del CAE programa setmanalment a la Peixera. En aquest cas, però, la participació a l'activitat s'amplia a tots els nois i noies majors de 14 anys.
 
Les nits de joc són un espai de trobada per a les persones que volen fer unes partides de jocs de taula. Qui conegui els jocs pot jugar lliurement a qualsevol de la cinquantena de jocs disponibles. Qui no en conegui cap o en vulgui aprendre un de nou, pot comptar amb el suport dels membres del Club del Joc del CAE, que dinamitzen aquestes activitats.
 
Les Nits de Joc a la Kampana tenen una doble finalitat: d'una banda projectar el Casal de Joves La Kampana com a un equipament de referència entre tots els adolescents i joves de la ciutat pel que fa al seu temps de lleure i oci i, per altra banda, ampliar l'escassa programació de lleure i oci nocturn per al col·lectiu d'entre 14 i 16 anys de la ciutat. Aquesta experiència es repetirà aquest mateix any el dia 13 de desembre.
 
El Casal de Joves La Kampana és un equipament municipal ubicat a la Plaça Icària, en ple cor del barri antic, i que des del mes de febrer de 2013 està gestionat i dinamitzat pel CAE. Més informació a www.facebook.com/casaljoveslakampana i www.cae.cat