La bagenca Fent País fa campanya de micromecenatge

La cooperativa busca ser un punt de trobada entre persones, empreses i entitats que cerquen el bé comú a partir del consum d'oci i el turisme de proximitat

Redacció
13 de novembre del 2013
La cooperativa bagenca Fent País ha llançat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma TotSuma.cat per tal de finançar una part de la fase inicial del projecte.
 
L'objectiu dels cinc joves bagencs impulsors és aconseguir recaptar 3000€ en 30 dies a partir de petites aportacions que van dels 10 als 130€. A canvi, els mecenes podran gaudir de nits en cases rurals, àpats en restaurants, rutes culturals, visites a cellers i activitats de lleure, entre d'altres.
 
Fent País va néixer el passat 10 d'abril amb la voluntat de ser un punt de trobada entre persones, empreses i entitats que cerquen el bé comú de la societat catalana a partir del consum d'oci i el turisme de proximitat. Els socis de la cooperativa gaudeixen de descomptes, promocions i activitats gratuïtes en les més de 250 empreses i entitats adherides a la xarxa. A partir de les valoracions dels propis consumidors, Fent País té l'objectiu d'esdevenir un segell de confiança per a la ciutadania.
 
Per finançar el projecte, Fent País comercialitza una caixa regal amb experiències de petit format i amb un alt valor afegit. A dia d'avui compten amb uns 50 punts de venda repartits pel territori i amb previsió d'ampliar-los a 200 abans de que acabi l'any.