Cardona reconeix el campió del món Pere Marsinyach

L'alcalde Ferran Estruch va felicitar, en nom de tota la vila, el jove patinador a qui va posar d'exemple per a les noves generacions

Redacció
12 de novembre del 2013
L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, durant l'homenatge. Foto: AjCDN

Cardona va homenatjar dilluns al seu patinador més internacional, Pere Marsinyach, que dissabte passat es va proclamar, al Mundial de Patinatge de Taipei, campió del món júnior en modalitat combinada i va guanyar el bronze en la modalitat lliure.
 
Un gran nombre de veïns van voler celebrar els èxits del patinador cardoní i van acompanyar el campió a la recepció que l'Ajuntament li va oferir al Saló de sessions de la casa consistorial. La corporació municipal, presidida per l'alcalde Ferran Estruch, va rebre a Marsinyach a qui acompanyaven el seu pare i els seus entrenadors Joan Jané i Carme Sanjosé. L'alcalde Ferran Estruch va felicitar, en nom de tota la vila, el jove esportista a qui va posar d'exemple per a les noves generacions de constància en el treball.
 
A continuació, Josep Badia, expresident de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní, va recordar els èxits aconseguits per Marsinyach des dels seus prometedors inicis en el món del patinatge. Finalment, Marsinyach va rebre una placa commemorativa i tot seguit va sortir al balcó de l'ajuntament, on va fer un parlament en el qual va agrair l'afecte i el suport rebut per part de la gent de Cardona i de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní.
Arxivat a