Nou programa per ajudar les empreses a internacionalitzar-se

El programa Empresa Exporta es presentarà a la Cambra aquest dijous

Redacció
12 de novembre del 2013
La Cambra de Comerç de Manresa posa en marxa un nou projecte per donar suport a les empreses en el seu procés d'internacionalització. Es tracta del programa Empresa Exporta, impulsat conjuntament per les Cambres de Comerç catalanes i ACC1Ó, i que ofereix a les empreses l'elaboració d'un diagnòstic i un pla de promoció internacional que defineixi les accions específiques a posar en marxa per començar a exportar en destinacions concretes.
 
Participant en aquest programa les empreses podran conèixer quina és la seva situació abans de començar un procés d'internacionalització, definir quines són les seves necessitats en funció del seu producte o servei i seleccionar els mercats prioritaris. Amb aquesta informació, un tècnic especialitzat elaborarà un pla d'internacionalització en què es plasmaran tots els passos que ha de seguir l'empresa per obrir mercats a l'exterior. Durant 4 mesos, les empreses disposaran de l'acompanyament d'aquest expert i, en finalitzar, obtindran el pla amb les accions a dur a terme en el futur.
 
El programa Empresa Exporta es presentarà a la Cambra aquest dijous, 14 de novembre, en una jornada en què es parlarà de diferents aspectes relacionats amb la internacionalització. Poden participar en el programa empreses de menys de 15 treballadors que no exportin més del 15% de la seva producció.