El Saló de la Mascota substituirà el Celebrem a la Fira

La fira adreçada als nuvis s'ha suspès al no arribar al mínim de 40 expositors que havia previst Fira Manresa

Redacció
06 de novembre del 2013
El calendari firal per aquest novembre a Manresa incorpora una novetat, el Saló de la Mascota, una fira que se celebrarà els dies 23 i 24 de novembre al Palau Firal. Es tracta d'una proposta conjunta entre una empresa especialitzada i Fira de Manresa que portarà a la capital del Bages una oferta molt variada d'animals, des de mamífers a rèptils, amfibis, etc. Les mascotes, amb gats, gossos i ocells procediran de diferents criadors de Catalunya i estaran en exposició i venda. També s'oferirà tot tipus d'accessoris i productes relacionats amb les mascotes.
 
Per altra banda, el Celebrem, fira adreçada als nuvis i a les celebracions en general, ha quedat suspesa per les dificultats d'arribar al mínim de 40 expositors que havia previst Fira de Manresa per assolir una mostra de qualitat i sostenible econòmicament. La voluntat de la institució firal manresana és recuperar aquesta mostra l'any vinent si la conjuntura econòmica general és més favorable als interessos de les empreses del sector de les celebracions.
 
Enguany, el calendari de fires que gestiona Fira de Manresa el formen un total de 10 mostres, set de les quals ja s'han celebrat: Cuida't; Vehicles d'Ocasió –primavera i tardor-; Firantic; ExpoBages; Fira de Brocanters; Ecoviure; Saló de Mascotes; Fira de Sant Llúcia i Campi qui Jugui.
 
Aquest serà el primer any que Fira de Manresa s'encarregui de la gestió de la Fira de Santa Llúcia, del 13 al 15 de desembre, a la Baixada de la Seu i a la plaça Major, que se centrarà en la venda de articles relacionats amb les festes nadalenques. En el període nadalenc, Fira informa que també es responsabilitzarà de l'organització del Campi qui Jugui, el gran certamen per a la infància i la joventut que, per primera vegada, se celebrarà al remodelat antic pavelló del Congost.
 
En els darrers anys, Fira de Manresa, institució que lideren Ajuntament de Manresa i Cambra de Comerç de Manresa, ha assumit nous reptes, com el trasllat de l'ExpoBages al centre de la ciutat, amb resultats positius, i que ha esdevingut un model per a d'altres ciutat. De cara el 2014, les dates escollides per a la celebració de la fira multisectorial serà el 10 i l'11 de maig.