El Col·legi d'Advocats porta a Manresa una exposició d'humor gràfic

"Drets humans encara?" s'inaugura dijous a l'Edifici Judicial amb motiu de la festa patronal de Sant Raimon de Penyafort

Redacció
05 de novembre del 2013
El Col·legi d'Advocats de Manresa inaugura el proper dijous, dia 7 de novembre, l'exposició d'humor gràfic "Drets Humans, encara?", que inclou 46 obres de grans mestres de l'humor gràfic que parlen dels drets humans des d'una perspectiva irònica i mordaç. L'objectiu de l'exposició és incitar a la reflexió sobre la necessitat de defensar els drets humans, especialment en un context de crisi com l'actual. 
 
L'exposició, que s'inaugura a l'Edifici Judicial de Manresa amb motiu de la festa patronal de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi d'Advocats de Manresa, ha estat cedida pel Consejo General de la Abogacía Española, que també ha editat un llibre-catàleg de la mostra en diversos idiomes, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a Càritas i al Banc d'Aliments. 
 
A la inauguració, prevista per a les 13.30 hores, assistirà la Secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia, Josep Feliu Morell, el President del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, Miquel Samper Rodríguez i el Degà de l'I·lustre Col·legi d'Advocats de Manresa, Abel Pié Lacueva, entre altres autoritats. Es podrà visitar fins el proper dia 21. 
 
Els humoristes que formen part de la exposició són: Aguilera, Alfredo, Arranz, Dávila, Dodot, Esteban, Forges, Gallego y Rey, Gorka, HARCA, Julio Cebrián, J.L. Cabañas, Juan Ballesta, Loriga, Madrigal, Malagón, Martín Morales, Máximo, Mendi, Nando, Néstor, Orcajo, Ortuño, Pandelet, Peridis, Pinto y Chinto, Ramón, Reboredo y Sañudo, Ricardo, Sir Cámara, Ubaldo Boyano, Ulises, Xaquín Marín, Guillermo Cano, Idígoras y Pachi, Antón, Enrique, Puebla, Kap, Ortifus, JM Nieto, Rafael Vega "Sansón", Arturo Asensio, Ferreres i una obra de Antonio Mingote.