Suriacció obre els espais de participació durant novembre

Les sessions seran obertes i es desenvoluparan a partir del dia 6 de novembre

Redacció
04 de novembre del 2013
El Pla de Desenvolupament Local Suriacció obrirà durant aquest mes de novembre els espais de participació, amb la celebració de diferents sessions de treball per analitzar la situació actual de la vila en diferents àmbits d'activitat. Les sessions seran obertes i es desenvoluparan a partir del dia 6 de novembre.
 
L'objectiu d'aquests espais de diagnosi serà recollir aportacions sobre les fortaleses, les oportunitats, les febleses i les amenaces per al desenvolupament de la vila. Les sessions es faran a l'escola Mare de Déu de Montserrat i tindran una durada aproximada d'una hora i mitja.
 
El calendari de sessions serà el següent:
  •  Dimecres, 6 de novembre: Indústria (dues sessions). Hores: 18.30 h. i 20.30 h.
  •  Dijous, 7 de novembre: Serveis (excepte comerç i turisme). Hora: 20.00 h.
  •  Dimecres, 20 de novembre: Comerç i turisme. Hora: 20.30 h.
  •  Dijous, 21 de novembre: Educació, formació i capital humà. Hora: 20.00 h.
  •  Divendres, 22 de novembre: Agricultura, ramaderia i productes de la terra. Hora: 20.00 h.
  •  Dimecres, 27 de novembre: Persones interessades en nova economia (mercats d'intercanvi, moneda social i altres alternatives). Hora: 20.00 h.

Les persones interessades en participar-hi s'hi han d'inscriure prèviament, omplint les butlletes d'inscripció que hi haurà a l'OAC (planta baixa de la Casa de la Vila) i a la Biblioteca Pública. També es pot fer la inscripció enviant un correu electrònic a l'adreça participacio@suriaccio.cat o trucant al telèfon de la fundació Cedricat (973.48.43.20).
 
A finals de novembre és previst fer una altra sessió de treball a Barcelona, amb persones nascudes a Súria, però residents habituals a la capital catalana. La darrera sessió de treball tindrà lloc durant el mes de desembre, i estarà adreçat a persones nouvingudes.
 
Suriacció és una iniciativa de l'Ajuntament de Súria, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'assessorament de la fundació Cedricat (Solsona). El seu objectiu és elaborar un pla estratègic sobre les activitats i serveis que caldria impulsar a la vila en els propers deu anys per afavorir el desenvolupament local, amb la màxima participació de persones, entitats i agents públics i privats.
 
La presentació pública de Suriacció va tenir lloc el passat 3 d'octubre, amb una taula rodona que va omplir el saló de sessions de la Casa de la Vila. A partir de la diagnosi socioeconòmica es definiran les línies estratègiques del pla d'acció, que serà elaborat en el primer semestre de 2014.
Arxivat a