PIMEC ofereix un curs gratuït d'introducció al màrqueting

L'estratègia comercial i el posicionament de l'empresa és clau per a la seva internacionalització

Redacció
29 d'octubre del 2013
PIMEC Catalunya Central ofereix una formació gratuïta a Manresa sobre introducció al màrqueting, obert a treballadors en actiu i aturats, excepte mutualistes. És una bona oportunitat per introduir-se en el món del màrqueting, que està augmentant considerablement en l'estratègia comercial de les empreses, en el posicionament en el mercat i en l'augment de vendes. Amb aquesta formació s'adquiriran competències sobre el coneixement del mercat, estudis de comportament del consumidor i la realització del pla de màrqueting com a eines perquè el teixit empresarial millori el seu volum de vendes i el seu posicionament.
 
Des de PIMEC Catalunya Central es vol oferir formació en noves eines comercials responent a les demandes actuals del mercat. Amb aquestes noves competències, les empreses aprofiten més els negocis i els contactes. Això es tradueix en una major internacionalització de l'empresa i un millor posicionament d'aquesta, més capacitats per gestionar i millorar el nivell de vendes i desenvolupar de manera òptima projectes de màrqueting. 
 
El curs, que té una durada de 16 hores, comença el proper 6 de novembre i es durà a terme els dimecres i divendres a PIMEC Catalunya Central, al Palau Firal de Manresa, al carrer Castelladral 5–7, Polígon Industrial Els Dolors. És necessària la inscripció prèvia a través del web http://web.pimec.org/ca/avantatges/formacio/