Sant Joan té l'índex de delinqüència més baix del Bages

La Junta Local de Seguretat va posar de manifest que el municipi és el primer de la comarca en integrar les dades de Mossos i Policia Local

Redacció
23 d'octubre del 2013
El passat dimecres 16 d'octubre es va celebrar la Junta Local de Seguretat de Sant Joan de Vilatorrada presidida per l'alcalde, Gil Ariso, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Agustí Roy i del caporal en cap de la Policia Local, Josep Palacios. També hi varen participar representants dels Mossos d'Esquadra, de la Generalitat de Catalunya i de la Guardia Civil.
 
Durant la junta es van analitzar les principals dades relacionades amb la seguretat del municipi i com enfortir-la amb la col·laboració tots els cossos. Es va destacar que Sant Joan de Vilatorrada té, amb 26 delictes per cada mil habitants, l'índex de delinqüència més baix de tot el Bages.  
 
Palacios va assenyalar en roda de premsa, que Sant Joan és un poble segur, amb la delinqüència molt controlada i amb pocs conflictes. Tot i que també cal tenir en compte que les detencions havien augmentat en comparació amb l'any anterior. També es va posar de manifest la forta col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, ja que Sant Joan és el primer poble de la comarca en integrar les dades del dos cossos.