Navàs inicia un cicle d'actes relacionat amb l'alimentació i la salut

Fins al 8 de novembre es programaran xerrades, tallers o documentals, entre altres activitats

Redacció
17 d'octubre del 2013
A Navàs, del 18 d'octubre al 8 de novembre s'han organitzat un seguit d'activitats relacionades amb l'alimentació i la salut, que posen en el punt de mira què, on, com i quan mengem.
 
Un taller de cuina natural a càrrec de la terapeuta nutricional Mercè Parcerisa, obrirà els actes juntament amb una xerrada sobre alimentació natural i un sopar amb productes ecològics. Les inscripcions s'han de formalitzar a l'Ajuntament de Navàs i els tallers es faran divendres de 6 a 9 de la tarda a l'Escola Diocesana. 
 
Explorant la relació amb la terra, el dijous 24 d'octubre, a les 8 del vespre a la sala d'actes de la Biblioteca, es farà la projecció del documental "Despertar a la terra", amb un debat obert amb Pere Vidal col·laborador del documental, permacultor, agroactivista i impulsor del projecte Can Pipirimosca. L'acte és organitzat pel Raig.
 
Sota l'original títol d"El plat o la vida", divendres 25 d'octubre, al menjador escolar de l'Institut Escola Sant Jordi de Navàs, es farà la presentació del projecte de menjador escolar a càrrec de Nani Moré, cuinera que gestiona els menjadors ecològics i de proximitat de tres escoles bressol del Maresme. La xerrada acabarà amb una degustació de plats i productes. Per assistir-hi cal confirmar l'assistència trucant a l'Ajuntament de Navàs.
 
Finalment, el dia 8 de novembre es farà la presentació del projecte "Ets el que menges", a càrrec de la periodista Núria Coll, que tractarà l'alimentació com una manera de transformar la forma de viure.