Obert el termini als ajuts per a les despeses de l'enllumenat de Nadal

Fins el 15 de novembre els comerços poden demanar aquesta línia d'ajuts, que té un import global de 7.500 euros

Redacció
15 d'octubre del 2013
L’Ajuntament de Manresa obre el termini perquè les associacions de comerciants demanin ajuts en concepte de despeses d’instal·lació de l’enllumenat de Nadal. Aquesta línia d’ajut, que destina un import global de 7.500 euros a càrrec del pressupost municipal, s’atorgarà a totes les associacions de comerciants que ho sol·licitin i estiguin legalment constituïdes, domiciliades a Manresa i inscrites en el Registre Municipal d’Entitats.
 
El termini de presentació de sol·licituds és el 15 de novembre i s’hauran de presentar a l’Oficina d’Activitat Econòmica (OAE) de l’Ajuntament (Plaça Major 1, planta baixa).
 
L’objecte d’aquest programa és fomentar la cooperació entre les empreses comercials que comparteixen un mateix àmbit territorial amb la finalitat d’impulsar activitats col·lectives. Les sol·licituds hauran de justificar la seva idoneïtat, interès p úblic i rellevància en termes d’atractivitat de la zona comercial, mitjançant la presentació d’un projecte descriptiu.
 
El full de sol·licitud de subvencions així com les bases reguladores d’aquests ajuts es poden consultar a través del web de l’Ajuntament de Manresa.