Co.LABse preestrena diumenge «Mesa para 2» a Sallent

A les 6 de la tarda a la plaça Sant Antoni Maria Claret de Sallent i plaça de la Pau

Redacció
11 d'octubre del 2013
Aquest proper diumenge a les 18h,  emmarcat dins de les preestrenes de Testimoni escènic i programat per la  7ª Fira del món geganter de Sallent, la vila acollirà "Mesa para 2", un espectacle de carrer que busca la poesia i el detall del teatre en espais íntims i la bogeria i improvisació que sorgeix amb el públic amb el teatre de carrer.
 
Un problema econòmic de darrera hora deixa sense restaurant als treballadors quan estaven apunt d'inaugurar-lo. Però l'esperança els farà muntar un nou restaurant amb molt d'estil on puguin (una perruqueria, una botiga de roba o qualsevol lloc on els deixin).
 
A fora al carrer, muntaran una cuina, una bombolla inflable  culinària on el xef i el seu ajudant preparan el menjar exclusiu. Els treballadors de "Mesa para 2" parlen molts idiomes ja que provenen de moltes parts del món (Rússia, Itàlia, França i Catalunya). La seva atenció al client és exclusiva: cada taula té el seu propi cambrer. Dins al restaurant guarden les formes, busquen la perfecció, el treball coral i coreogràfic, però a fora, al carrer i a la cuina hi ha un seguit de preocupacions, problemes, relacions i somnis!