Suriacció, protagonista del butlletí municipal La Torre

La contraportada presenta la imatge de la 12a Fira Medieval d'Oficis de Súria

Redacció
10 d'octubre del 2013
El butlletí municipal La Torre dedica el tema principal del seu darrer número a l'inici dels treballs d'elaboració del Pla de Desenvolupament Local Suriacció, que va ser presentat públicament el passat dijous 3 d'octubre en un acte que va reunir més d'un centenar de persones al saló de sessions de la Casa de la Vila.
 
La Torre descriu els objectius principals de Suriacció i les fases d'elaboració del Pla, que vol convertir-se en el full de ruta de les accions estratègiques de l'Ajuntament en el període 2014-24. El Pla serà elaborat amb la màxima participació possible de persones, entitats i agents públics i privats de la vila.
 
En l'editorial del butlletí municipal, l'alcalde Josep Maria Canudas convida tothom a prendre-hi part "per aconseguir un projecte participatiu, obert i amb una bona visió de futur". Segons el batlle surienc, Suriacció aspira a "ocupar un primer pla en els propers mesos de la vida ciutadana de casa nostra".
 
Segons Josep Maria Canudas, l'objectiu prioritari dels propers deu anys hauria de ser "mantenir una Súria cohesionada", afavorint la creació de llocs de treball, la qualitat de vida i oferint noves oportunitats als joves, als aturats "i als veïns i veïnes que tinguin ganes d'avançar".
 
La Torre dedica altres pàgines als principals esdeveniments municipals dels darrers mesos i als articles d'opinió dels grups polítics de la corporació.
 
La contraportada del butlletí municipal també presenta la imatge de la 12a Fira Medieval d'Oficis, que se celebrarà al Poble Vell els dies 16 i 17 de novembre (dissabte i diumenge). Enguany, la imatge d'un cisteller protagonitzarà el cartell del certamen.
Arxivat a