L'Ateneu la Vinyeta treu les golfes al carrer

Es farà des de dissabte al matí fins a diumenge al migdia

Redacció
09 d'octubre del 2013
El proper cap de setmana, l'Ateneu La Vinyeta, Roger de Flor, 39, de Manresa, durà a terme la jornada dels Encants, qué té com a lema "Treiem les golfes al Carrer!!!!"
 
Es pretén que tothom qui tingui material a les golfes de casa i se'n vulgui despendre o tingui ganes de remenar a veure si troba allò que li cal, pugui venir a l'Ateneu i adquirir per un preu mòdic, o bescanviar el seu material per algun altre objecte que necessiti, des de dissabte al matí fins el diumenge al migdia.
 
A més, durant tot el cap de setmana, tant dins del local com al carrer Roger de Flor, entre la carretera Pont de Vilomara i el carrer Providència de Manresa, hi haurà un conjunt d'activitats obertes a tots els habitants del barri de la Sagrada Família i a tots els ciutadants de Manresa. El diumenge, es culminarà la jornada amb un dinar popular.
 
Al llarg de tot el cap de setmana els assistents podran fer ús del servei de bar i trobar informació sobre els tallers, espectacles i activitats diverses que s'hi programen. També es podran fer socis, omplint les butlletes que se'ls facilitaran.