Detenen dos homes per barallar-se a ganivetades al carrer Guimerà

Tots dos van resultar ferits amb talls de diversa consideració

Redacció
07 d'octubre del 2013
Agents dels Mossos d'Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Manresa van detenir el 2 d'octubre dos homes de 41 i 38 anys, un veí de Manresa i l'altre de la Pobla de Mafumet (Tarragonès), com a presumptes autors de dos delictes de lesions.
 
Els fets van ocórrer el mateix dia 2 al carrer Àngel Guimerà de Manresa. Un avís va alertar els policies que s'havia produït una baralla amb armes blanques entre dos homes, un dels quals presentava una ferida al pit.
 
Un cop al lloc, els agents van localitzar i auxiliar el ferit fins l'arribada dels serveis sanitaris. Seguidament, els policies van iniciar la recerca de l'altre home, el qual havia fugit abans que arribessin les patrulles.
 
El fugitiu va ser localitzat poc després a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on estava essent atès de les ferides que havia sofert durant la baralla.
 
Ambdues persones van ser detingudes arran de les lesions que s'havien provocat mútuament. Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l'obligatorietat de comparèixer al jutjat que porta el cas, quan siguin requerits.