Interceptats 28 portàtils furtats de l'IES d'Auro de Santpedor

Els lladres van fugir amb l'arribada de la Policia Local, que va trobar els ordinadors amuntegats, preparats per emportar-se

Redacció
03 d'octubre del 2013
Objectiu dels lladres que havien entrat a l'IES d'Auro de Santpedor.
Objectiu dels lladres que havien entrat a l'IES d'Auro de Santpedor. | PL Santpedor
Objectiu dels lladres que havien entrat a l'IES d'Auro de Santpedor. Foto: PL Santpedor

La Policia Local de Santpedor investiga l'autoria de l'intent de robatori que ha tingut lloc la passada matinada a l'IES d'Auro del municipi durant la qual els autors, encara per identificar, havien provat d'endur-se 28 ordinadors portàtils de les aules. Els agents policials s'han personar al lloc dels fets arran de l'avís d'uns veïns alertant-los de la presència d'un vehicle sospitós. 
 
Els fets han tingut lloc cap a la una de la matinada quan, immediatament després de la trucada, una patrulla d'agents s'ha desplaçat fins al centre educatiu, els quals, han arribat a l'edifici de l'institut just quan saltava l'alarma del centre i, abans d'entrar-hi, han comprovat que els lladres havien forçat una finestra per la qual haurien accedit a l'interior. 
 
Seguidament s'ha iniciat una inspecció per tal de comprovar si ells lladres hi eren i procedir a la seva detenció, fet que no ha estat possible perquè ja havien fugit. A l'exterior, però, han interceptat l'objectiu del robatori: un total de 28 ordinadors portàtils que els lladres tenien amuntegats i a punt per carregar a l'interior del vehicle sospitós. 
 
Davant la impossibilitat de poder detenir els autors, la policia ha obert les investigacions pertinents per tal d'identificar-los i detenir-los. Les darrers dades facilitades pel cos policial apunten a la possibilitat de que aquest fet es pugui produir en poc temps. 
Arxivat a