La tercera xerrada del cicle Clínica Oberta se centrarà en el TDAH

Serà el proper dijous, 3 d'octubre, a les 19.00 hores i anirà a càrrec de la Dra. Ana Blázquez

Redacció
26 de setembre del 2013
El proper dijous, 3 d'octubre, la Clínica Sant Josep acollirà una nova xerrada del cicle "Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda". A càrrec de la Dra. Ana Blázquez, especialitzada en psiquiatria infantil, la xerrada se centrarà en el trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH). La presentació anirà a càrrec del Dr. Pere Bonet, metge psiquiatre de l'Institut de Neurociències de la Catalunya Central.
 
Aquesta xerrada va destinada a pares i mares amb infants afectats per TDAH que volen aprofundir en les conseqüències d'aquest trastorn i els problemes d'aprenentatge i conducta que comporta en nens i nenes. També s'adreça a familiars, mestres, educadors, logopedes i a tothom que pugui estar-hi interessat. Es parlarà de la patologia, les proves a fer per al seu diagnòstic, així com del tractament. 
 
Aquesta sessió forma part del cicle de xerrades divulgatives que la Clínica organitza amb l'objectiu d'apropar els pacients i familiars a la institució i als seus professionals compartint informació que pugui ser del seu interès. La xerrada d'aquest 3 d'octubre tindrà lloc a les 19.00 hores a la Sala de reunions de la Clínica, que s'ubica al primer pis de l'edifici. L'entrada és lliure i no cal fer cap inscripció.