25
de setembre
del
2013
Les Jornades Gastronòmiques aniran dedicades a l'albergínia blanca. Foto: Estefania Escolà
Monistrol de Calders inicia aquest divendres les seves segones Jornades Gastronòmiques amb l'albergínia blanca com a principal protagonista. Les jornades s'allargaran fins al dia 6 d'octubre, i durant tots aquests dies els restaurants El Rubell, La Manduca i La Masia del Solà, oferiran receptes amb aquest fruit recuperat recentment pels horticultors del Bages.
Monistrol de Calders inicia aquest divendres les seves segones Jornades Gastronòmiques amb l'albergínia blanca com a principal protagonista. Les jornades s'allargaran fins al dia 6 d'octubre, i durant tots aquests dies els restaurants El Rubell, La Manduca i La Masia del Solà, oferiran receptes amb aquest fruit recuperat recentment pels horticultors del Bages.
Aquest divendres a les 8 del vespre, a la Sala Petita, es pronunciarà la conferència "Les varietats tradicionals, un valor afegit que no té preu", a càrrec de Bernat Martí, de la Fundació Alícia. El següent divendres, 4 d'octubre, al mateix lloc i a la mateixa hora, es farà una mostra de receptes amb degustació a càrrec de les cuineres del poble. Finalment, l'endemà, a les 6 de la tarda, es portarà a terme el cafè-col·loqui "Adobs químics: Són necessaris?".