Comencen els treballs del mural del projecte Art k'suma

Aquest dijous s'han fet els primers esbossos del projecte artístic impulsat la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa

Redacció
19 de setembre del 2013
Primers esbossos del projecte Art k'suma.
Primers esbossos del projecte Art k'suma. | Berta Oliveres
Primers esbossos del projecte Art k'suma. Foto: Berta Oliveres

La proposta artística guanyadora del projecte Art k'suma ha arrencat aquesta setmana amb l'inici dels treballs a una paret de 180 m2 situada a l'Avinguda de les Bases de Manresa, a prop de la plaça Prat de la Riba, un espai on l'equip artístic format per Berta Oliveres (25 anys), Clara Oliveres (22 anys) i Rosa Rebordosa (80 anys) plasmaran la seva pintura mural que porta el nom de "Tenet".
 
El projecte Art k'suma està impulsat per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa per fomentar l'intercanvi creatiu entre diferents generacions dins de l'àmbit de l'art des de qualsevol de les seves disciplines: plàstiques, musicals, visuals i té l'objectiu de promoure la cooperació i l'intercanvi d'experiències entre persones d'edats diferents.
 
Després d'emblanquinar la paret, avui ja s'han començat a pintar els primers esbossos del dibuix que culminaran durant la primera quinzena d'octubre amb el pintat i colorejat dels dibuixos amb el suport d'artistes joves i grans.
 
Les tres artistes guanyadores de la Beca Art k'suma 2013 han creat un àlbum a través de facebook on aniran penjant les fotos de com evoluciona la pintura mural Tenet. Es tracta d'un àlbum públic , on es penjaran fotos diàriament i serveix per fer difusió del treball que estan realitzant.
 
Al mateix temps que s'està realitzant el mural a càrrec de Clara Oliveres i Rosa Rebordosa, Berta Oliveres s'ocupa de filmar l'acció mitjançant la tècnica time lapse, amb l'objectiu de realitzar curtmetratge sobre aquesta experiència.