Serral - Carozo, tercers de grup i classe al Ral·li Esprint d'Avià

Jordi Salvans
15 de setembre del 2013
Serral – Carozo en acció al tram de Graugés.
Serral – Carozo en acció al tram de Graugés. | Jordi Sardans
Serral – Carozo en acció al tram de Graugés. Foto: Jordi Sardans

L'equip santjoanenc format per Miquel Serral i Daniel Carozo, amb (VW Golf GTI 8v) han aconseguit aquest dissabte la tercera posició de grup i classe en el seu segon ral·li. Un ral·li amb sortida i arribada a la localitat d’Avià que per a ells se’ls presentava una mica mes complicat degut a un asfalt que patinava i la rapidesa d’alguns dels trams.
 
Tot i així, res els va privar de fer la seva pròpia cursa i van poder anar millorant els seus temps a quasi cada passada pels diferents vuit trams cronometrats, acumulant un temps total de 37'48"6 sense cap penalització.
 
El passat mes de gener Manresainfo.cat entrevistava el pilot de Canet de Fals, Miquel Serral , que després de quedar paraplègic per un accident de moto s’acabava de proclamar campió de Catalunya de la copa iniciació, i deia que tenia plans per fer el salt al copa de catalana de ral·lis d’asfalt.
 
Els resultats no han tardat gaire a arribar, després d’un ral·li osona no massa bo, el binomi Miguel Serral – Daniel Carozo  han quedat tercers en aquesta segona experiència a la copa catalana.