Companyies d'Ullastrell i Copons, guanyadores del 2n Teatre Clip

El proper cap de setmana s'interpretaran a Navarcles les obres guanyadores: "Larissa, una dona de veritat" i "La jaula de las locas"

Redacció
15 de setembre del 2013
"Larissa, una dona de veritat", una comèdia dramàtica musical, amb el premi del públic i "La jaula de las locas", una comèdia de varietats, amb el del jurat, han estat les obres guanyadores de la segona edició del concurs de Teatre Clip que s'ha celebrat aquest diumenge a la tarda a Navarcles. 
 
El guanyador del premi del públic amb un premi de 1.000 euros ha estat el Grup Amics del Teatre d'Ullastrell (GATU), amb l'obra "Larissa, una dona de veritat". L'obra sencera és representarà dissabte dia 28 de setembre a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.
 
El guanyador del premi del jurat amb un premi, també, de 1000 euros és el Grup de Teatre la Barraca de Copons amb "La jaula de las locas". La representació de l'obra, serà diumenge dia 29 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Auditori.
 
Cal recordar que les cinc companyies amateurs que s'han presentat a la segona edició del Teatre Clic han hagut de presentar les seves obres en un format de 10 minuts cadascuna per a que el públic i el jurat puguin valorar-les i decidir-ne els guanyadors. Les interpretacions dels guanyadors el proper cap de setmana ja serà de les obres completes
 
L'organització i el jurat han expressat la seva satisfacció per la qualitat de les obres de teatre que s'han presentat a la segona gala del concurs de teatre amateur Teatre Clip.