Mútua Manresana ofereix beques per a extraescolars

La campanya de l'entitat sense ànim de lucre té com a objectiu fer més fàcil la tornada a l'escola, amb el sorteig d'ajuts econòmics per valor de 200 euros

Redacció
09 de setembre del 2013
Com és habitual en aquestes dates, l'arrencada del nou curs comporta per a moltes famílies una sèrie de despeses difícils d'afrontar: roba, material escolar, menjador, activitats extraescolars... Sobretot, després de les vacances d'estiu i la complexa situació econòmica actual.
 
Conscients d'aquesta realitat, Mútua Manresana va llançar el mes de setembre passat la iniciativa "Petits i grans somriures", amb què es compromet a reforçar el seu ajut als infants i joves entre 2 i 16 anys durant el curs 2013-2014, així com a promoure diverses accions per incentivar la participació al conjunt d'activitats d'educació en el lleure.
 
La campanya és oberta a tothom, és a dir, no cal ser soci de l'entitat per gaudir de les beques, ja que té com a objectiu principal ajudar i il·lusionar la ciutadania en temps de dificultats. Aquesta s'ha desenvolupat per la Mútua junt amb la col·laboració de les prestigioses llibreries Sobrerroca de Manresa, Mater de Vic i Stein de Girona i, tal i com explica el director de Mútua Manresana, Ricard Macià, "el missatge Petits i grans somriures sintetitza tots els valors de la Mútua: positivisme; dinamisme; proximitat; passió; innovació i solidaritat, però també vol fer emocionar, engrescar i enamorar en el temps que vivim".
 
Les persones interessades a participar en el sorteig dels ajuts econòmics poden adreçarse, fins al 30 de setembre, a la pàgina web de la Mútua, on s'explica com optar a les beques. Tanmateix, hi ha disponibles altres promocions per als mutualistes amb què poden guanyar xecs regal per a material escolar.
 
Es preveu que aquesta campanya sigui activa fins a final d'any, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, les oficines de l'entitat i el seu portal digital, escoles, centres i comerços de Manresa, Vic i Girona, així com dels diferents mitjans de comunicació.