Divendres s'obren les inscripcions a la pedalada popular Lluís Patoi

Se celebrarà a Navarcles el 29 de setembre sobre 42 quilòmetres

Redacció
05 de setembre del 2013
El proper divendres dia 6 de setembre s'obriran les inscripcions per participar a la segona pedalada popular memorial Lluís Patoi que se celebrarà el proper dia 29 de setembre amb motiu de la celebració de la 25ena. Marxa de Resistència en BTT Selènika de Navarcles.
 
Una de les novetats de la 25a. Marxa de Resistència en BTT Selènika de Navarcles, que se celebrarà el mateix diumenge dia 29 de setembre i que està reservada als ciclistes menys agosarats, serà que el mateix diumenge 29 de setembre es durà a terme la 2a pedalada popular Memorial Lluís Patoi.
 
L'organització de la Penya Ciclista de Navarcles vol retre el merescut homenatge a Lluís Morell (Patoi), l'entusiasta cuiner navarclí que va morir fa sis anys i que fou un puntal en els inicis de la Selènika a Navarcles.
 
La pedalada popular tindrà un recorregut de 42 km. amb una dificultat mitjana i transitarà pels termes de Calders, Avinyó, Artés i Navarcles.
 
Les places son limitades a 250 participants i el període d'inscripció començarà a les 00:00 del dia 6 de setembre fins 25 de setembre. Les inscripcions és faran únicament al portal d'internet www.selenika.com