Josep Anglada, a les tertúlies del Canal Taronja al Bages

El líder de la xenòfoba PxC ja prenia part en el "Gabinet de crisi" d'Osona. Ara apareixerà en un programa especial mensual que es veurà a tota la Catalunya Central

Redacció
05 de setembre del 2013
Eks dos protagonistes del debat del Cabnal tarobnja: Josep Anglada i Joan Ballana.
Eks dos protagonistes del debat del Cabnal tarobnja: Josep Anglada i Joan Ballana.
Josep Anglada, a l'esquerra, en una agra discussió amb un regidor de Vic, al Canal Taronja d'Osona

Josep Anglada, el líder de la xenòfoba formació PxC, que a Manresa compta amb dos regidors, s'estrenarà el dia 20 de setembre al programa "Gabinet de crisi" del Canal Taronja que es fa a Manresa, i que es verà a l'Anoia, Bages, Osona, Berguedà i Solsonès.
 
El conflictiu polític, que ja ha protagonitzat alguna encesa intervenció en el programa "Gabinet de crisi" de l'edició d'Osona del mateix canal televisiu, farà així la seva entrada a les llars de tota la Catalunya Central. El líder de PxC intervindrà mensualment en aquest programa en unes emissions especials que es veuran alhora a les 5 comarques i en la que es parlarà de política catalana. Fins ara, Anglada només havia aparegut en l'emissió feta des de Manresa per entrevistes i actes puntuals del seu partit.

Pilar Goñi, directora general del Grup Taelus al qual pertany Canal Taronja, ha assegurat a Manresainfo.cat que Josep Anglada "és un tertulià més" en aquests programes especials que es veuran a tota la Catalunya Central. Goñi ha comentat que en el programa hi participaran "tertulians de totes les tendències polítiques" i que, com a novetat, els espectadors podran participar en directe a través de missatges escrits.