Luna Cohen estrena la Seu a la Fresca de la Festa Major

Noèlia Roger
31 d'agost del 2013
Luna Cohen al Parc de la Seu.
Luna Cohen al Parc de la Seu. | Noèlia Roger
Luna Cohen al Parc de la Seu. Foto: Noèlia Roger

Divendres nit prometia ser especial, s'estrenava el Parc de la Seu com a nova localització de la Festa Major on fer concerts i degustació de vins, gintònics i tapes, organitzat per la Peixera. Així va ser, en un lloc ben romàntic i íntim (amb espelmes i algunes taules). Tot va començar amb una mostra de Swing on unes parelles van fer una demostració dels seus millors passos a ritme de la música. També es va aprofitar per fer tast de vins i degustació de tapes amb un públic ben tranquil i amb música de la cantant brasilera, resident a Catalunya, Luna Cohen, (acompanyada per Joel Moeno Codinachs a la guitarra i Jordi Santanach al saxo, flauta i clarinet baix) que amb la seva preciosa i màgica veu, va anar posant ambient a la vetllada.  
 
Van tocar alguna que altra bossa nova, samba, alguna cançó que em va recordar a tradicions de Brasil (com la "Capoeira"),varies versions i tot en portuguès, sonava genial i es notava que gaudien tocant i cantant. Es van presentar vàries vegades (volien que perdéssim la vergonya i balléssim una miqueta) i feien parlar els seus instruments i en alguna cançó la compositora tocava una mica de percussió. Hi van sonar cançons del seu disc "Estrada do sol" i alguna altra, com: "Falsa Bahiana" (que és amb la que va començar i parla d'una noia que intenta ballar samba però no ho fa bé del tot i l'accepten igualment). 
 
Una nit amb molta calma, per gaudir del moment i de la natura i molt bon lloc per fer concerts de música d'acompanyament.