L'Ajuntament adjudica al CAE la gestió de La Kampana

L'entitat manresana continuarà gestionant els serveis de Manresa Jove a la nova Oficina Jove del Bages de l'Espai Joan Amades i també el casal de joves de la plaça Icària

Redacció
30 d'agost del 2013
L'Ajuntament de Manresa ha adjudicat al CAE la gestió del servei d'informació juvenil Manresa Jove i del casal de joves La Kampana. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director del CAE, Nasi Muncunill, han formalitzat la signatura dels dos contractes pels quals l'entitat manresana de serveis socioculturals continuarà gestionant aquests dos serveis municipals davant la regidora de Participació, Joventut i Gent Gran, Àuria Caus.
 
Així, el CAE seguirà gestionant el servei d'informació juvenil Manresa Jove a la nova Oficina Jove del Bages, que està ubicada a l'Espai Joan Amades i que forma part de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil de la Generalitat de Catalunya. Entre d'altres serveis, oferirà informació general per als joves i informació especialitzada ( sobre associacionisme, voluntariat, habitatge, cultura, lleure, mobilitat, turisme, cooperació,...) i també impulsarà accions per promoure la participació juvenil i dels alumnes dels centres d'ensenyament de secundària. El C AE gestiona aquest servei des del 2005.
 
En relació a la gestió del casal de joves La Kampana, que fins ara el CAE ja gestionava de forma provisional, l'entitat continuarà oferint el servei d'intervenció socioeducativa amb els joves usuaris del local de la plaça Icària, amb atenció preferent als adolescents de 14 a 18 anys, i amb la voluntat d'obrir aquest equipament i potenciar la participació de la resta d'adolescents i joves de la ciutat.