Amusic Skazz Band: «Només faltava que apuntessin amb una fletxa l'escenari»

El conjunt que va haver de suspendre l'actuació a la Festa Major Alternativa fa un comunicat en el que diu que l'organització els va dir "no us podem garantir la seguretat al 100%"

QS
30 d'agost del 2013

Amusic Skazz Band, el conjunt musical que dijous va haver de suspendre el concert a la Festa Major Alternativa de Manresa després que algun dels col·lectius organitzadors fes córrer un cartell amb un dels seus membres en un acte del 65è aniversari de l'estat d'Israel que es va celebrar l'abril a Barcelona, ha emès un comunicat en el que explica el relat dels fets i la "perplexitat" i el "surrealisme" de la situació. Una decisió gairebé obligada quan se'ls va dir que "no els podien garantir la seguretat al 100%"

"Per algun dels molts portaveus de l’organització que hi havia un assumpte a tractar, que feia referència a un dels nostres membres, Eric Herrera, el qual no era ben rebut per les associacions arrel de la seves opinions i participació en un acte públic de la commemoració del 65è aniversari de la formació de l’Estat d’Israel", explica el comunicat.

"Davant la perplexitat i surrealisme de conèixer el motiu que podia fer suspendre la nostra actuació", afegeix el conjunt van continuar provant el so a l’espera que "l’assemblea de les assemblees" dones noves instruccions. Amusic va recordar a l'organització que "el seu objectiu era fer música" i que "no s'havia de barrejar el conjunt amb els posicionaments personals dels seus membres".

Així mateix, en el comunicat Amusic assegura que malgrat "no haver arribat a cap acord", l'organització els va dir que "podien tocar, però que si tocaven sense l'Eric, millor". Una proposta que no va agradar al grup, perquè "el grup són tots". Una decisió en un ambient, segons el grup "tens".

"A tot això, els portaveus ens van comunicar que ells farien tot el possible perquè no passés res, però que no sempre es pot garantir la seguretat al 100%", assegura el comunicar. "Vam veure com a diferents barres del recinte hi havia enganxats cartells amb una foto de l’Eric i un text mencionant el nom de la nostra banda. Només hi faltava la fletxa assenyalant l’escenari", apunta Amusic. "L’organització va dir que aquests rètols no eren seus, que els havien posat algunes persones particularment i que no els hi podien fer treure", acaba el comunicat.