Engega l'Alternativa amb el clàssic sopar conjunt

Uns 250 comensals es van donar cita a la plaça Gispert per menjar un menú vegà elaborat per l'Almaixera amb productes de proximitat i de temporada

Miquel Àngel Ramos
29 d'agost del 2013
Sopar de la FMA a la plaça Gispert. Foto: Eduard Palomas

Com ja és tradicional, aquest passat dimecres s'ha celebrat el sopar popular a la plaça Gispert organitzat per la Festa Major Alternativa, que enguany compleix 22 anys. A l'acte, que va començar pels volts de les 9 del vespre, hi van assistir 250 comensals que van gaudir d'un sopar vegà elaborat per l'Almàixera (tot aquest fet amb productes de proximitat i de temporada). El pregó va estar pronunciat per Maties Sala. A contincuació, i per amenitzar la vetllada, es va fer un concurs de limbo-rock, on van participar un total de 18 grups, que van ambientar i entretenir al públic congregat. Ja per finalitzar, el grup bagenc de rock-ska Trempera va animar la nit, fins que un fort ruixat va suspendre l'acte, tot i així, la festa, va continuar a a la plaça una bona estona. 
 
Després d'aquest acte, els actes principals de l'Alternativa passen a la plaça Puigmercadal, que viurà quatre nits de concerts i actes culturals i populars.