Esperant les properes eleccions?

Pere Fontanals
23 d'agost del 2013
Cartell electoral de Solidaritat, encara avui vora les piscines.
Cartell electoral de Solidaritat, encara avui vora les piscines. | Pere Fontanals
Cartell electoral de Solidaritat, encara avui vora les piscines. Foto: Pere Fontanals

La feina d'encartellar i desencartellar en període d'eleccions és una tasca dura que en la majoria de partits polítics, sobretot en els més modestos, fan els militants perdent hores de son i de lleure, barri a barri, carrer a carrer, en pals de llum, reixes i qualsevol suport que sigui susceptible d'aguantar una làmina de fullola empaperada.
 
Si la feina és dura a l'hora de muntar, quan els militants i simpatitzants estan il·lusionats amb els comicis, encara ho és més a l'hora de desmuntar, quan ja s'ha venut tot el peix que quedava. I si a més a més, els resultats no són els que s'esperaven, la tasca es converteix en titànica.
 
Deu ser això el què els ha passat als companys de Solidaritat per la Independència amb el cartell que porta des de novembre passat en un pal de llum vora la piscina. Nou mesos després ja va essent hora que els militants d'aquesta coalició hagin paït els resultats electorals i acabin la feina que amb tanta il·lusió van començar. O és que confien que en poc temps tornarà a haver-hi eleccions?

Si en algun altre punt de la ciutat o la comarca encara queden cartells d'antigues eleccions, podeu enviar la foto a [email protected]

Aportacions dels lectors
A l'entrada de Castellbell i el Vilar, al pont sota la C-55, encara hi han els cartells de Solidaritat i de la CUP. "Ja formen part del paissatge", diu el lector.

Cartells de Solidaritat i la CUP a l'entrada de Castellbell. Foto: Lector