El Museu de Moià es queda petit per veure l'exposició a Francesc Viñas

per CIC Moià, Moià | 14 d'agost de 2013 a les 15:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un moment de la inauguració de l'exposició. Foto: CIC Moià

Els baixos del Museu de Moià van quedar petits dimarts durant la inauguració de l'exposició sobre Francesc Viñas. Els parlaments han anat a càrrec de Jaume Clarà, director del Modilianum, Nora Arola, Directora de Joventuts Musicals, Miquel Lerin, nét de Francsc Viñas, i Elvira Permanyer, una de les comissàries de l'exposició, que ha remarcat que estarà situada en dos llocs ben definits, un al Museu en el que hi haurà tot el que fa referència a Francesc Viñas com a persona i a la sala del Casal, on hi ha tota la seva relació amb Moià. La clausura dels parlaments ha anat a càrrec de l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras.
 
Seguidament s'ha començat fent visitar la primera part del Museu, però degut al poc espai del que es disposava, l'entrada era regulada i a la sortida ja es passava a la sala del Casal, on també es poden visualitzar dos vídeos, l'un data del 55 que és quan es va inaugurar el monument dedicat a Francesc Viñas al Parc Municipal, i la Festa de l'Arbre d'aquest any. L'altre vídeo pertany a 1975, en el que es va poder gaudir durant la Festa de l'Arbre Fruiter, de Victòria dels Àngels, presidint la festa.

 

Participació