El Recreativo de Juerga s'imposa a les 24 hores de Santpedor

Xavier Sucarrats Palà
22 de juliol del 2013
Recreativo de la Juerga, vencedors de les 24 hores de Santpedor.
Recreativo de la Juerga, vencedors de les 24 hores de Santpedor. | Xavier Sucarrats
Recreativo de la Juerga, vencedors de les 24 hores de Santpedor. Foto: Xavier Sucarrats

Santpedor ha viscut aquest cap de setmana la 24a edició de les 24 hores de futbol sala, organitzades un any més pel CEFS Santpedor. Enguany, la crisi que afecta la major part de competicions esportives també s'ha deixat notar en aquest esdeveniment i només onze equips hi han pres part. L'organització s'ha vist obligada a modificar el tradicional sistema de competició de diferents grups i establir-ne un de sol on jugaven tots contra tots. Els vuit primers passaven a quarts de final on les eliminatòries eren ja directes. El Recreativo de Juerga ha estat el clar vencedor i ha derrotat a la Ferreteria Santpedor per 5 gols a 3. 
 
La final ha estat menys igualada del què indica el resultat final. Si bé, el primer temps ha estat més equilibrat, a la segona part el Recre s'ha avançat amb un marcador parcial de 5 a 1. Amb tot decidit, la Ferreteria Santpedor ha pogut escurçar distàncies amb dos gols que han deixat el guarisme definitiu en 5 a 3. Els campions ja s'havien classificat amb contundència per a la gran final en derrotar el Getafe, Tu per un incontestable 5 a 0. Més difícil, ho ha tingut la Ferreteria Santpedor que ha necessitat la tanda de penals per imposar-se al Barro FS El temps reglamentari havia acabat en empat a 3. Precisament, ha estat aquest darrer equip el tercer classificat per un millor balanç que el ‘Geta' a la lliga regular.
 
La resta de guardons se'ls han endut Dani López (Los Pixis) com a màxim golejador amb 11 gols, el 2.0 Esports com a equip menys golejat amb 4 gols en contra i Marc Grané (Ferreteria Santpedor) ha estat el jugador més regular.
Arxivat a