L'Àliga de Cardona aconsegueix l'objectiu de finançament a Verkami

El projecte de recuperació de la imatge ha assolit ja una recaptació de 2.000 euros

Redacció
19 de juliol del 2013
Quan encara queden 5 dies per finalitzar el termini per fer-hi aportacions, el projecte de recuperació de l'Àliga de Cardona ha assolit ja una recaptació de 2.000 euros, xifra que s'havia fixat com a objectiu de finançament.
 
D'aquesta manera es valida del procés de micromecenatge iniciat a través de la plataforma Verkami que ha de finalitzar el proper dia 23 de juliol. Fins aquell dia les persones que ho vulguin poden continuar fent aportacions a través de la web del projecte: http://www.verkami.com/projects/5937
 
A més, el finançament popular i cooperatiu per fer realitat l'Àliga de Cardona compta també amb les aportacions realitzades a través de les urnes col.locades a l'Ajuntament i a la Biblioteca municipal i que, a dia d'avui, han recollit prop de 1.600 euros.
 
Tant l'Ajuntament de Cardona com la Comissió de l'Àliga volen agrair a tots els mecenes la seva col.laboració en el projecte i animen a tothom a seguir-hi col.laborant. A canvi de participar en el projecte totes les persones tindran el seu nom inscrit permanentment a l'interior de la figura de l'Àliga. La col.laboració econòmica és lliure i cada persona hi pot destinar els diners que consideri oportú amb un mínim de 10 euros. L'Àliga de Cardona es presentarà al públic el proper 7 de setembre durant la Festa Major de Cardona 2013. 
Arxivat a