Dijous torna la segona sessió de «L'Hora del Pati»

Un taller de maquetes, una obra de teatre i un concert de música clàssica i tradicional catalana seran els protagonistes

Redacció
10 de juliol del 2013
Aquest dijous, 11 de juliol comença amb un taller de maquetes a les 7 de la tarda. Amb l'ajuda de l'arquitecta Anna Ollé  els nens i les nenes aprenen a interpretar l'espai reproduint-lo a una altra escala. A les 8.30 del vespre el grup Petit Espantall tornarà a representar la comèdia "Mans enlaire!". L'exposició d'aquest grup de teatre, Anecdòtics, fotografies dels seus 25 anys es pot visitar a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià fins el dissabte, 13 de juliol de  6 a 9 del vespre.  
 
A les 10 del vespre Atzaro Quartet oferirà un concert  de música clàssica i tradicional catalana per a quartet d'oboès i corn anglès, Aquest quartet de vent es forma al CMMM (Conservatori Municipal de Música de Manresa), on els seus components cursen estudis de Cambra,  el 2012. Està format per Emili Flores, Xavier Gonfaus, Júlia Real i Laura Santamaria, oboès i Emili Flores, corn anglès. Són uns dels guanyadors de l'última edició del concurs de Joves Talents del CMMM i han enregistrat un CD amb els altres joves guanyadors.
 
Tots els tallers i espectacles són gratuïts, per poder realitzar els tallers és imprescindible fer inscripció prèvia al telèfon 93 875 18 00.
 
L'Hora del Pati està organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i compta enguany amb la col·laboració de Fira Mediterrània de Manresa, La Ludoterra, el CAE, Construccions Cots i Claret, Arqueòlegs.cat i Grup Teatral l'Espantall i Petit Espantall.