Mil persones a l'estrena de «La Bella i la Bèstia» de MTM

L'espectacle produït per Manresa Teatre Musical (MTM), omple dues vegades el teatre Conservatori

Redacció
08 de juliol del 2013
Estrena de 'La Bella i la Bèstia' al teatre Conservatori.
Estrena de 'La Bella i la Bèstia' al teatre Conservatori. | MTM
Estrena de 'La Bella i la Bèstia' al teatre Conservatori. Foto: MTM

El musical "La Bella i la Bèstia", produït per Manresa Teatre Musical (MTM), omple dues vegades el teatre Conservatori, els dies 5 i 6 de juliol de 2013. Gairebé un miler d'espectadors gaudeixen d'aquest muntatge que va posar damunt l'escenari més de 70 persones. David Bacardit i Pablo Testa Grosbaum, responsables de l'escola d'arts escèniques, van assumir-ne la direcció escènica i coreogràfica, respectivament.
 
Bacardit subratlla 'la importància de situar els alumnes davant del públic. Cal, però, fer-ho amb rigor i exigència, explorant al màxim el potencial expressiu i artístic de cadascú i posant-lo al servei de l'objectiu principal de qualsevol proposta escènica: emocionar, divertir, comunicar, fer gaudir. Vam aconseguir-ho l'any passat amb el musical sobre Mary Poppins i, enguany, hi hem tornat amb "La Bella i la Bèstia", la qual cosa ens fa sentir molt orgullosos de la feina que estem fent'. Per la seva banda, Testa Grosbaum explica que "la producció d'un espectacle anual requereix un treball molt intens, que va molt més enllà de la tècnica artística. És essencial educar en paral·lel la disciplina, el compromís, la responsabilitat i la capacitat de treball en equip. MTM dedica moltes hores a aquesta doble formació. Només així podem presentar espectacles d'un alt nivell de qualitat".
 
"La Bella i la Bèstia" es tornarà a representar, a partir del setembre, en diferents poblacions de la Catalunya Central que ja han expressat la seva voluntat de programar l'espectacle. Hi ha previstes, almenys, quatre funcions més. MTM també està fent gestions per poder-lo tornar a dur al teatre Conservatori de Manresa, abans d'acabar l'any.
 
Hairspray, el proper espectacle
"La Bella i la Bèstia" és el segon muntatge que produeix MTM, després de presentar "Supercalifragilistik", una versió adaptada de la història de Mary Poppins. El proper projecte serà "Hairspray", un musical ambientat en una petita població nordamericana durant els anys 60 del segle XX, en un context de segregació racial. Les inscripcions per prendre-hi part ja estan obertes.