El Montepio incorpora premis a la festa de Sant Cristòfol

El soci honorari més antic és Guillem Tachó de 101 anys i el soci actiu més antic, Francesc Arola, de 92 anys

Redacció
08 de juliol del 2013
La tradicional festa de Sant Cristòfol, patró dels Conductors, que anualment organitza el Montepio de Conductors incorporarà enguany el lliurament de premis a persones o organitzacions que hagin destacat en aquest àmbit.
 
La festa, que serà aquest proper dimecres, tindrà amb la benedicció de vehicles l'acte que s'espera més multitudinari. Anualment a la confluència de la plaça Sant Jordi amb el carrer Mossèn Cinto Verdaguer aplega prop de 2.000 conductors que es mantenen fidels a la tradició. La benedicció serà entre les 7 i les 9 del vespre.
 
Al migdia, a les 12, també es portarà a terme la missa solemnes, a l'església de l'Hospital de Sant Andreu. La novetat d'enguany, el lliurament de premis, es farà a l'acabar la missa, a l'edifici de la seu corporativa del Montepio. En ser la primera edició d'aquests guardons, la històrica entitat manresana vol reconèixer els seus socis més antics i també al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), en condició d'organització del sector de la salut, que porta una tasca molt important a les carreteres catalanes, per la seva professionalitat i pels valors que transmeten els que atenen els accidentats.
 
Pel que fa als socis més antics s'han establert les categories d'associats honoraris i actius. Els dos honoraris que rebran una placa de reconeixement seran Guillem Tachó, de 101 anys, amb 75 anys a l'entitat i el carnet número 75 i Montserrat Bover, de 80 anys, 53 d'associada i carnet número 2.644.  Com a socis actius, els premis corresponen a Francesc Arola, de 92 anys, 70 d'associat i carnet número 254 i a Montserrat Cortès, de 77 anys, 49 d'associada i carnet número 3.619.